Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας ιδρύθηκε το 1937.  Η δική μου σχέση ξεκινάει το 2017 όταν αποφάσισα να γίνω μέλος του.  Αυτό συνέβηκε επειδή όσο συνόδευα το παιδί μου στη παιδική χαρά, παρατηρούσα πως του άρεσε πολύ να σκαρφαλώνει.  Η κλασσική ατάκα “Μπαμπά κοίτα, μπαμπά κοίτα” δεν σταματούσε να ακούγεται κάθε φορά που ανέβαινε κάπου.  Δεν το κρύβω πως χαιρόμουν και εγώ με αυτό επειδή ανέκαθεν μου άρεσε το σκαρφάλωμα.  Επίσης φοβόμουν κιόλας αλλά ήθελα να μην επεμβαίνω συνέχεια λέγοντας “μη αυτό, μη εκείνο”.  Φυσικά άρχισα να φοβάμαι ακόμα περισσότερο όταν άλλοι γονείς μου έκαναν “παρατήρηση” για το που ανεβαίνει και πως έπρεπε να τον κατεβάσω κάτω.

2018-04-28 παδί πάνω σε δέντρο στη παιδική χαρά του Αγ. Νικολάου Χαλκίδα

Έτσι αποφάσισα να πάμε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό μάθημα στην πίστα αναρρίχησης που βρίσκεται στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” που ανοίκει στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας.  Αμέσως μετά το πρώτο μάθημα, λόγω μεγάλου ενθουσιασμού, αποφάσισα να γραφτούμε στον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας και να συνεχίσει τα μαθήματα αναρρίχησης.  Φέτος είναι η 2η χρονιά που παρακολουθεί μαθήματα αναρρίχησης και μαζί του φυσικά και εγώ.

Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης”

2018-04-01 παδί σε τοίχο αναρρίχησης στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας

Μπορώ να σας βεβαιώσω πως είναι ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένος τώρα γιατί έχει μάθει πολλά περισσότερα, έχει πλέον προσωπική σχέση με όλη την ομάδα και ακολουθούμε (όσο μπορεί ο καθένας) και εκδρομές που διοργανώνει ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας ή εμείς τοπικά.

Λίμνη Ευβοίας

2018-04-01 παιδί σε βράχο λίμνη εύβοιας Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας

Εδώ είμαστε σε μια εκδρομή που έγινε 1/4/2018 στην Λίμνη Ευβοίας.  Ήταν η 1η μας εκδρομή με τον Σύλλογο.  Η μέρα ήταν απίθανη και όλοι οι παρευρισκόμενοι πολύ κεφάτοι και διέκρινες πολύ καθαρά πως αγαπούσαν πολύ αυτό που έκαναν.  Διαβάστε περισσότερα για την Λίμνη Ευβοίας και τα Χρόνια (μια περιοχή 4 Km δυτικά).

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας

Αν είστε κάτοικος Χαλκίδας (ή κάπως κοντά) και στο παιδί σας αρέσει το σκαρφάλωμα (όπως υποθέτω στα περισσότερα παιδιά), δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε να κάνετε μια επίσκεψη στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” κάθε Δευτέρα από τις 18:00 – 20:00.  Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας διαθέτει ιστοσελίδα που θα βρείτε πως, που και τι.

Δράσεις του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας

Δείτε Video από το Star Κεντρικής Ελλάδος για την συνάντηση που θα γίνει 29-30 Ιουνίου 2019 στα Καμπιά Ευβοίας ή διαβάστε ολόκληρο το άρθρο.

Περισσότερα για αυτή την συνάντηση.

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας – Ενημερώσεις

Σύμφωνα με την ομάδα που ενημερωνόμαστε από το facebook, την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ένα ανοιχτό μάθημα (γνωριμία) για όσους θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα της αναρρίχησης. Αυτή η γνωριμία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης”.

Δείτε περισσότερες εξωτερικές δραστηριότητες.

Αφήστε μια απάντηση